Screen Shot 2018-05-31 at 17.20.30.png

Nieuws - Ubiquity - Bregtje van der Haak

Turn it off! is een bewustwordingscampagne rondom de film Ubiquity van regisseur Bregtje van der Haak. Hoe verbonden wil jij zijn?

Turn it off! is an awareness campaign on the documentary film Ubiquity by director Bregtje van der Haak. How connected do you want to be?

Let's Talk About Tech - Special Event 8 september

Expertgroep ‘Let’s talk about tech’ organiseert op 8 september een speciaal event waarin de documentaires Ubiquity en Generation Zapped centraal staan.

Read More
Nikki Habraken
Teken de petitie van Phonegate Alert

Sinds 12 juni 2018 hebben multinationals het wettelijke recht om toegang te blokkeren tot gegevens die gezondheidsrisico's van hun producten aantonen.

Read More
Nikki Habraken
Gezocht: Ambassadeurs voor stralingsvrije vertoningen

In samenwerking met Peter van der Vleuten, van Stichting Kennisplatform Elektromagnetische Straling, wordt er momenteel een aanvullende distributie-aanpak voor Ubiquity ontwikkeld. 

Read More
Nikki Habraken
16 juni: Internationale EHS dag

16 juni 2018 is wereldwijd uitgeroepen tot 'International Day of Electrosensitivity'. Er werd aandacht gevraagd voor de mensen die door hun EHS niet meer volwaardig kunnen deelnemen in de maatschappij.

Read More
Nikki Habraken
De Gele Stoel

Tijdens de première werd regisseur Bregtje van der Haak een gele stoel aangeboden. Deze gele stoel staat symbool voor alle mensen die niet aanwezig konden zijn, omdat ze EHS hebben.

Read More
Nikki Habraken
Nederlandse première Ubiquity in EYE

Zondag 3 juni heeft de Nederlandse première van Ubiquity plaatsgevonden in EYE.  Regisseur Bregtje van der Haak en één van de hoofdpersonen uit de film, Anouk, waren aanwezig tijdens de feestelijke avond.

Read More
Nikki Habraken
Ubiquity in Wereldpremière tijdens het prestigieuze Hot Docs in Toronto

Ubiquity is in wereldpremière gegaan tijdens het prestigieuze Hot Docs Canadian International Documentary Festival (26 april – 6 mei 2018) in Toronto.

Read More
DP websites
Nederlandse première Ubiquity op 3 juni in EYE

Op 3 juni vindt de feestelijke Nederlandse première van Ubiquity plaats in EYE, Amsterdam . Journalist en schrijver Hans Schnitzler (o.a. bekend van ‘Kleine filosofie van de digitale onthouding’ en ‘Het digitale proletariaat’) zal een column presenteren. Wil je hier bij zijn? 

Read More
DP websites
THE PUBLICITY COMPANY

PERSBERICHT Amsterdam, 7 Mei 2018 

Documentaire Ubiquity, over outsiders van de digitale tijd, 7 juni in de bioscopen

Cinema Delicatessen brengt Ubiquity op 7 juni uit in de bioscopen. De wereldpremière was op 27 april tijdens het prestigieuze festival Hot Docs in Toronto, waar de documentaire als enige Nederlandse film was geselecteerd voor de competitie International Spectrum. Voor een zichtkopie en/of een interview met regisseur Bregtje van der Haak kunt u contact opnemen met Sophie de Haas of Trix van Alphen, tel: 020 612 7000. 

Read More