Gezocht: Ambassadeurs voor stralingsvrije vertoningen

©JurreRompaIMG_0357.jpg

In samenwerking met Peter van der Vleuten, van Stichting Kennisplatform Elektromagnetische Straling, wordt er momenteel een aanvullende distributie-aanpak voor Ubiquity ontwikkeld. We willen een aantal vertoningen organiseren die toegankelijk zijn voor mensen met EHS, maar ook voor mensen met overeenkomstige overgevoeligheden zoals CPLD (daglicht en UV) en Laagfrequent geluid.

Peter van der Vleuten gaat de coördinatie verzorgen voor de vertoning van de film in adhoc filmzalen in heel Nederland. Het is daarbij de bedoeling dat ambassadeurs en ambassadrices in heel Nederland in hun woonomgeving zoeken naar stralingsvrije zalen en zaaltjes waar de film vertoond kan worden. 

Ben je geïnteresseerd om je in te zetten als ambassadeur voor mensen met genoemde overgevoeligheden? Wil je in je woonomgeving een voorstelling van de film - en alles eromheen- organiseren? Vul dan hier het formulier in en we nemen contact met je op!

Nikki Habraken